Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buli képes leírás - Chat.tlap.hu
részletek »

Buli - Chat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chat.tlap.hu » Buli
Keresés
Találatok száma - 4 db
Buli Irc chat

Buli Irc chat

Ezt a szobát társkeresésre, ismerkedésre, kikapcsolódásra, flörtölésre és kellemes kötetlen beszélgetésre hoztuk létre. Keresünk a szobába olyan lakókat, akik szeretnek beszélgetni, társat keresnek, flörtölnének vagy csak szeretnének kikapcsolódni.

Bulichat

Bulichat

Ezt a szobat tarskeresésre, ismerkedésre, kikapcsolódasra, flörtölésre és kellemes kötetlen beszélgetésre hoztuk létre.Keresünk a szobaba olyan lakókat akik szeretnek beszélgetni, tarsat keresnek, flörtölnének vagy csak szeretnének kikapcsolódni.Több szoba közzül valogathatsz amelyik neked szimpatikus.Remélem talalsz olyan témat olvasnivalót,amire éppen szüksége van a lelkednek.Ha jólérzed itt magad,térj vissza maskoris,itt mindig szivesen latott vendég vagy.Kellemes böngészést,jó szórakozast kivanok sok szeretettel.

CentrumNet

CentrumNet

Chatelj, ismerkedj, flörtölj, szórakozz! A Centrumnet Chat szolgáltatásai (pl. csevegéd üzenetküldés, barátlista, adatlap) csak a regisztráció után érhetőek el, de ez csupán néhány percet vesz igénybe!

Chatbuli

Chatbuli

A Chatbuli a gyalogló chat szolgáltatása. A honlap számtalan extra funkciót is kínál, mint például a fényképalbum, a településkereső, a társkereső vagy a képeslapküldő. A használathoz fel kell a számítógépünkre a java kiegészítőt telepíteni.

Tuti menü