Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zene képes leírás - Chat.tlap.hu
részletek »

Zene - Chat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chat.tlap.hu » Zene
Keresés
Találatok száma - 4 db
Chatnekünk

Chatnekünk

Ha unod a nagyobb chat oldalakat és zenét is akarsz chat-elés közben hallgatni akkor ez a neked való hely! Szívesen várunk mindenkit! Akár képeidet is megoszthatod vagy videót is feltölthetsz! Keresd meg barátaid és csevegj privát vagy akár csevegj csak símán! Küldj érdekes oldalakról címet, mi megnézzük ha jó elfogadjuk felrakjuk az oldalra! Csak egy a fontos semmi pornó semmi pedofil vagy szadomazó!

Laza rádió

Laza rádió

Az új chat a Gyalogló Laza Rádió szobáját használja. Amennyiben nem akarsz sehova regisztrálni, akkor csak a Gyaloglo saját Java kliensét tudod használni. A regisztráció menetét csak 1x kell végigcsinálni, utána már állandóan be tudsz lépni a régi megszokott módon.

VivaChat

VivaChat

A VivaTv hivatalos chat oldala: beszélgetés a zenékről, a zenészekről, a tv-adóról és a rajta lévő műsorokról, klipekről. A chateléshez regisztrálnunk kell, de ez csupán néhány percet vesz igénybe...

Zeneszolgáltatás c6

Zeneszolgáltatás c6

A regisztráció, illetve belépés után lehetőséged van beállítani személyes adataidat a chat oldalon, valamint különböző szobákba léphetsz be. Pl: Székesfehérvár, Általános, Magyar együttesek, Külföldi együttesek, Társkeresés. Igény szerint további szobák is létrehozásra kerülhetnek, amennyiben többen kérik.

Tuti menü