Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Általános chat képes leírás - Chat.tlap.hu
részletek »

Általános chat - Chat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chat.tlap.hu » Általános chat
Keresés
Találatok száma - 23 db
Broke

Broke

A Broke chaten változatos témakörökben cseveghetsz és új barátokra lelhetsz. Gyere mindennap esténkét, és csevegj velünk! A chat flash alapú. Miért érdemes regisztrálnod? A chat számtalan szolgáltatással vár a regisztráció után. Minden regisztrált felhasználói nyithat saját szobát, küldhet privát üzenetet, kitöltheti az adatlapját és persze cseveghet. A szobákban állítható a betűszín, a betűméret és a betűstílus is. A hangulatjelek segítségével kifejezheted érzelmeid, melyhez jelenleg 100 smiley közül válogathatsz. Ha egy felhasználó felkelti a figyelmed, privátchatre is hívhatod őt, ahol jobban megismerkedhettek egymással. A beállításokban, melyet a vezérlőpultban találhatsz meg, egyedire szabhatod a chat kinézetét, frissítési idejét és nyelvét, de akár a smileyeket is letilthatod. És ha esetleg egy felhasználó nem tetszik, tiltólistára teheted, így mindig nyugtod lesz tőle. Ezenfelül még számtalan számtalan szolgáltatással várunk téged, ha regisztrálsz!

C6 chat

C6 chat

Miért van a C6? Neked is eleged van abból, hogy legalább húsz ablakot kell megnyitnod ahhoz, hogy olyan információk birtokába juss, amelyek mindennapi életed kényelméhez szükségesek? Nos, nekünk is! Mivel az elégedetlenség az élet megrontója, szeretnénk nektek és magunknak is megkönnyíteni az információk áramlását a C6 Közösségi Portállal.

Chat

Chat

Az egyik legnagyobb Magyar chat számtalan szobával és csevegővel. A szobák kategorizáltak a könnyebb eligazodás érdekében. A chat oldalnak számtalan szobahonlapja is van, mely az adott szoba közösségét mutatja be.

ChatCafé

ChatCafé

A ChatCafé Magyarország egyik barátságos közösségi oldala. A Virtuális Netkávézó egy cset-oldal, amelyet bármely látogatónk használhat. A regisztrált ChatCafé tagok a saját nicknév használatán túl több plusz szolgáltatást is igénybe vehetnek (pl. profil, kapcsolatok, fórum és üzenőfal). A regisztrációkor megadott nicknevedet kizárólagosan használhatod a chat-en. A chat használatához olvasd el a Súgót, de ha a cseten megkeresel egy moderátort, ő is szívesen segít az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában.

Chatelő webkamerás chat

Chatelő webkamerás chat

Ha eddig nem ismerted volna ezt az site-ot: hazánk egyik legrégebbi chat oldalán jársz. A chat nemrégiben megújult, az új chat-programunk neve ZombieMessenger. A chat elnevezése nem véletlen, programunkat elsősorban azoknak a 'netzombiknak' találtuk ki, akik állandóan a chat-en és az interneten lógnak. A chat regisztráció nélkül is működik, de ha regisztrálsz, akkor más nem használhatja a levédett nickedet a chat-en, valamint bekerülsz a chat-toplistába is (jobb oldalon).

Chatorna

Chatorna

Csevej minden mennyiségben. A Chatorna chat szobái moderáltak, melyre szoba opok vannak kinevezve, munkájukat a regopok segítik. Ha szeretnél a weblapdra egy saját chat belépőt, nincs más dolgot mint hogy beird a szobád nevét, és ráklikkelj a Létrehoz gombra, majd az így kapott kódot csak be kell illesztened a weblapodra.

Cset

Cset

Javás chat, regisztráció nélkül is cseveghetünk az oldalon. Belépéskor válassz magadnak egy nevet (ez kötelező). Irj be egy párszavas ismertetőt magadról (pl honnan vagy, hány éves vagy, fiú vagy-e vagy lány, miről szeretnél beszélgetni másokkal), ezeket úgyis megkérdezi mindenki. Válaszd ki a szobát rákattintva a nevére (ekkor látod kik vannak benn), majd nyomd meg a belépés gombot. (Öt szobába léphetsz be egyszerre).

Csevegő Chat

Csevegő Chat

Gyere és csevegj velünk TE is! A belépéshez NEM kell regisztráció. Ha regisztrálsz akkor a chaten megmaradnak a beállítások, de nem regisztrált felhasználóként is tudod a szövegszínedet beállítani, vagy beállítani saját prefixet/postfixet (előtagot/utótagot) csak azok a chatről való kilépés után azonnal nullázodik. Továbbá a chaten lehetőséged van saját szoba nyitásra is ami ha elég jól beindul akár magasabb szintre is kerülhet. Röviden összefoglalva ennyi. Gyere és legyél egy jó chat tagja TE is még ma!;) Nem fogod megbánni.

Delphinland

Delphinland

Csatlakozz oldalunkhoz. Chat-elj,fórumozz, mond el véleményed a világról. Ezenkívül megtalálható horoszkóp, folyamatosan frissülő letöltések,viccek minden mennyiségben, sőt te is küldhetsz be vicceket, amiket igényes formában meg is jelentetünk. Videók, a legújabb zenék és más hasznos dolgokat találhatsz még itt. Írhatsz blogot, játszhatsz unatkozás képen flash alapú játékokkal.Itt egy remek, segítőkész csapat vár rád.

Hirdetés
DumaNet

DumaNet

Alapvető célunk egy kisebb, barátságos közösség létrehozása, építése, valamivel többet nyújtva egy szimpla chat oldalnál, amolyan chat és minimális szinten közösségi oldal féleséget. Lehetőség van nagyon könnyen 'saját chat'felület kialakítására saját weboldalhoz, azaz: 'legyen saját chated weboldaladon'.

Fényképes csevegő

Fényképes csevegő

Moderációmentes fényképes csevegő, az egyik legrégebbi magyar chat. többezer, csak valódi fénykép, szavazás, különféle toplisták, profilok, ismerkedési lehetőség. Az oldalon csajok és pasik fényképei között böngészhetünk, de összesítve is megtekinthetőek a képek.

Fotozz csevegő

Fotozz csevegő

A chat elérhető bármely IRCNet-es szerverről is, a fotozz csatornán. A chat használatához nem szükséges regisztrálni, csak egy nevet kell megadni. A chatbe való bejelentkezés után illik köszönni a bent lévőknek!

GaBChat

GaBChat

A GaBChat két felülettel is várja a látogatóid. Egy univerzális modern felülettel, és egy kifejezetten régi mobilokra tervezett retro felülettel. Mindkét felületen van videóchat, üzenetküldés, saját szoba nyitási lehetőség. A mobilos retro felület óriási előnye, hogy minimális adatforgalmat generál, még lassított internettel is gyorsan használható, ráadásul ha külön belépsz az adattakarékos felületbe, akkor 100 Mb adatforgalommal is napi több órát chatelhetsz. A modern felületünk ezzel szemben tetszetős, és minden funkciót tartalmaz, melyet a más csevegő szolgáltatásokban megszoktál. A két felület különálló, ezért külön kell mindkettőre regisztrálni.

Gyalogló

Gyalogló

A Gyalogló egy közösségi chat számtalan szobával és csevegővel. Ha az ismerkedés helye az internetet akkor a társkereséshez vagy társkereső fórumokat használják vagy egy csetet. A chat egy internetes 'beszélgető' fórum, ahol sok ember kényelmesen kezdeményezhet és folytathat írásos párbeszedet egymással. Leggyakrabban még egymásnak ismeretlenek kezdik el a megismerkedést, és beszélgetnek egymással, kihasználva, hogy kényelmesen otthonról irányíthatják, alakíthatják a kapcsolataikat. Az így kialakult kapcsolatok képesek hosszantartóak lenni, mert a szimpátia a két belső érték között alakul ki, amihez a partner kinézete már csak hozzátehet, kiegészíthet.

Hotdog

Hotdog

Csevegj a legmenőbb magyar chat-en. A chaten számtalan szoba és csevegő található! Szolgáltatások: MSN szerű működés, szuper emoticonok, animált smiley-k, háttérképek és avatárok. Az oldal nmcsak chat, hanem közösségi portál is egyben.

Kakukk chat

Kakukk chat

szeretsz emberekkel, beszélni online, vagy ismerkedni szeretnél, vagy csak pár órád szabad és nem tudod hogyan töltsd el. Gyere a Kakukkra és garantálom, hogy jól elfogod mulatni az időd. Legyél fiatal vagy idősebb, nálunk minden korosztály megfelelően megtalálja a számára jó elfoglaltságot. A chat mellett, nagyon sok más funkcióval s rendelkezik az oldal, amelyet örömmel fogsz kipróbálni, és ha netántán valami nem menne, biztos akad valaki, aki a segítségedre siet. Mert nálunk fontos a jó hangulat és a jó hangulat. Ne habozz kakukkozz!

Mafia Chat

Mafia Chat

A Mafia Chat egy szuperjó csevegő regisztráció nélkül az igényes társalgásokhoz. A chatroom a népszerű DumaNet különálló chatszobája, amely külön regisztráció nélkül is igénybe vehető. Hangulatos ingyenes társalgó, mobiltelefonos csatlakozási lehetőséggel is. Élet főleg esténként (17-19 órától), hétvégén pedig már jóval korábban is. Vegyes (fiú-lány) társaság, sok humor, tagok iránti segítőkészség. Esetenként virtuális szerepjátékok is. Lépj be és csak egyszerűen érezd jól magad a virtuális alvilágban! :o)

Tuti menü