Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Általános chat képes leírás: Mafia - Webclub [2. oldal]
részletek »

Általános chat: Mafia - Webclub [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: chat.tlap.hu » Általános chat
Keresés
Találatok száma - 24 db
Mafia Chat

Mafia Chat

A Mafia Chat egy szuperjó csevegő regisztráció nélkül az igényes társalgásokhoz. A chatroom a népszerű DumaNet különálló chatszobája, amely külön regisztráció nélkül is igénybe vehető. Hangulatos ingyenes társalgó, mobiltelefonos csatlakozási lehetőséggel is. Élet főleg esténként (17-19 órától), hétvégén pedig már jóval korábban is. Vegyes (fiú-lány) társaság, sok humor, tagok iránti segítőkészség. Esetenként virtuális szerepjátékok is. Lépj be és csak egyszerűen érezd jól magad a virtuális alvilágban! :o)

Manitu

Manitu

Chat-BOX Manitu Chat honlapja. A Chat-BOX jelenleg csak mint szoba üzemel! Kérjük mielőbb regisztráld a Neved mert mások használhatják helyetted! A regisztráció csak néhány pillanatot vesz igénybe. Reméljük jól fogod érezni magad nálunk.

Narancs társalgó

Narancs társalgó

Narancs társalgó oldala. Mottó: A narancs egy kedvelt téli gyümölcsünk. Ellát bennünket télen is vitaminnal és ásvánnyal. A chat java alapú. A JAVA-s kliens használatához szükség van a futtató környezetre.

Omegle

Omegle

Eleged van a perverzekből és nem szeretsz külföldiekkel csetelni? Mi segítünk a problémádon! Az Omegle a világ legnépszerűbb véletlenszerű csevegőoldala. Ez a szolgáltatás arról szól, hogy véletlenül kiválasztott beszélgetőpartnerekkel chat-elhetsz. Az Omegle használatához semmiféle regisztrációra nincs szükség és telepítened sem kell semmit. A használat pofonegyszerű, az izgalom garantált, mert sosem tudod elore, hogy kit dob neked a rendszer, minden csak menet közben derül ki, amikor már beszélgettek.

Pletyka chat

Pletyka chat

A pletykachat azzal a céllal jött létre, hogy egy új közösséget hozzunk létre. Oldalunkon lehetőség van nyitott és zárt szobákat létrehozni, üzenetet küldeni,továbbá privát csatornán chatelni. Minden felhasználónknak van adatlapja, melyben megoszthatja magáról a legfontosabb információkat. A chat úgy lett kialakítva, hogy minél egyszerűbben lehessen használni. A felhasználóink saját színt adhatnak meg a nicknevüknek, továbbá a hozzászólásaiknak. Lehetőség van a betűstílus változtatására is, hogy könnyen elkülönüljenek egymástól az üzenetek. Fő célunk, hogy az oldalon új barátságok szülessenek.

Share csevegő

Share csevegő

Ha szeretnél csevegni, de nem tudod hova menj, akkor gyere a Share chatre. Minden szobában van egy "csevegő-robot", a Mágus. Ő a legkülönbözőbb közleményeket írja ki, mint például a csevegők be- és kilépéseit, vagy a parancsok végrehajtását. Közleményei dőlt betűkkel jelennek meg a csevegők sorai között. Van egy csomó parancs is a csevegőn belül, melyek segítségével a csevegő-ablakod konfigurációját teljesen egyedivé teheted, illetve létrehozhatsz egy Különülőt.

Webclub

Webclub

Webclub a klubok összessége. Általános találkozás este 8-órakor. Ha ekkor látogatod meg a chat-et, akkor valószínűleg találkozol a legtöbb emberrel. Az oldalon lehetőséget van saját chatszoba regisztrálására is, melyet utána beillesztetsz a weblapodra.

Tuti menü