Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb chat oldalak képes leírás - Chat.tlap.hu
részletek »

Egyéb chat oldalak - Chat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chat.tlap.hu » Egyéb chat oldalak
Keresés
Találatok száma - 7 db
G-chat

G-chat

Látványos grafikai megoldású chat. Csevegj kötetlenül, "Mert a legjobb kapcsolatok egy jó beszélgetéssel kezdődnek." A chat oldalának remek animációja van, ezért a használatához fel kell telepíteni a gépre a java kliendet.

Keresztény chat

Keresztény chat

Keresztény online chat. Többféle chaten tudnak a barátok beszélgetni. A chatek nem saját szerveren futnak, így nincs túlterheltség, ami zavarná a felhőtlen társalgást. Szociális hálókhoz is lehet csatlakozni chat formájában, így pl. ha a facebook oldal nincs megnyitva, chattel lehet kapcsolódni a facebokhoz. Üzenőfali bejegyzéseket írhatnak egymásnak, így nem vész el az üzenet kilépéskor. Online játékok teszik még kellemesebbé a légkört, és ha éppen senki sincs a chaten, addig sem unatkozik a látogató. Mindenki online kikapcsolódása.

Lafoxka (mesterséges inteligencia)

Lafoxka (mesterséges inteligencia)

Lafoxka a mesterséges intelligencia felhasználásával kommunikáló robot. Lafoxka a magyar nyelvet ismeri. Kérdezz tőle bármit, és ő válaszol! A használatához egy érvényes email címmel regisztrálni kell.

MyvipChat

MyvipChat

Élő webkamerás videóchat fiúknak és lányoknak. A használathoz kapcsold be a webkamerádat, majd kattints az indit gombra. A videóchat mellet hagyományos módon (írásban) is lehetőség van az oldalon csevegni.

Picibaba

Picibaba

Minden, ami a terhességről, picibabáról és a kisgyerekről szól. Itt megoszthatod a terhességgel is a kisbabával kapcsolatos tapasztalataid és történeteid a többi kismamával. Ahhoz, hogy használni tudd a chatet, először regisztrálini kell az oldalon.

Tuti c6

Tuti c6

Ez a honlap azért jött létre, hogy megismerhessük egymást kicsit másképp. Bemutassuk, hogy milyen is az élet a szobában, és a szobán kívül.Az oldal erősen kezdeti fázisban van, ezért elnézést kérek a még nem megfelelő funkciók miatt. Igyekszem szépen fokozatosan 100%-os állapotba hozni mindenki nagy örömére. Addig is várom a leveleket észrevételeitekkel, javaslataitokkal a következő címre: tutichat@uw.hu Sajos még nem vagyunk valami sokan, de Te ezen segithetsz a Belépés a Chatre menüre klikkelve. Reméljük gyarapodni fogunk előbb utóbb.Mindenki vágyik valakire. Legyen az társ, barát vagy szerető. Bármi is a célod, társkeresés vagy laza ismerkedés, itt megtalálod, akit keresel! Arra megkérek minden csetelőt, hogy tartsa be az alapvető emberi viselkedési formákat. Sajnos idő hiányában nincs időm a chat-en lógni, ezért a csevegőkre bízom a 'rend' betartását. Ez az oldal azért jött létre, hogy verseket, novellákat vagy csak a világról szőtt gondolatokat tegye közzé. Bárki beküldheti az írását. Ha írtál verset (vagy bármit), mert szomorú vagy szerelmes voltál, vagy csak a gondolataid vetetted papírra a világról küld el!!! Ne gondold azt, hogy nem jó, nem szép! Hagyd, hogy az olvasók döntsék el! Legyen bátorságod vállalni a munkáid! Fórumban megteheted a Versek,Novellák című résznél! Várunk minden saját alkotást...

Webcam társalgó

Webcam társalgó

Webcam chat közösség. A hagyományos szöveges chat mellett láthatod és hallhatod is csevegő partnered. A chat használatához nincs szükség regisztrációra és nem kell semmilyen programot feltelepíteni a gépünkre, csak egy webkamerára van szükségünk.

Tuti menü