Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes chat regisztráció képes leírás - Chat.tlap.hu
részletek »

Ingyenes chat regisztráció - Chat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chat.tlap.hu » Ingyenes chat regisztráció
Keresés
Találatok száma - 4 db
FreeChat

FreeChat

Az oldalon ingyenes chatet regisztrálhatsz a honlapodra. A chat igénylése egyszerű, a felső menüsorban található chat regisztrálása után egy e-mail címet kérünk tőled amin keresztül kapcsolatot tarthatunk és amivel be tudsz lépni. Utána ki kell tölteni a chat adatlapját, és meg kell adni a chat nevét, majd E-mailben elküldjük a beillesztésre vonatkozó útmutatót. A chat popup-ban fog megjelenni, de később a chat külsejét is egyedire szabhatod. A popup-nak technikai okai vannak, de a több éves tapasztalatunk azt mutatja a chat-ezők jobban szeretik a különálló chat-eket, mint az oldalba beágyazottakat. Vagyis egy linket kell elhelyezned adunk segítséget is, ha kell, de magad is elhelyezheted az oldaladon.

Saját IRC chat

Saját IRC chat

Szeretnéd, hogy saját oldaladról is be lehessen lépni az iRCLiNE-on lévő csatornádra? Mi segítünk ebben! Írd be az oldalon található mezőbe a csatornád nevét (# nélkül!) és kattints a kód generálása gombra!

Szoba regisztráció

Szoba regisztráció

A Free chat widget segítségével saját szobát regisztrálhatsz a weblapodhoz, melyet utána egyszerűen csak be kell illesztened a weblapodra az oldalon kapott kód segítségével. A chat flash alapú. A honlap és az itt regisztrálható chat angol nyelvű.

Xat chat

Xat chat

Saját chat, chatszoba építése weboldalba, blogba vagy fórumba. A chat szobákhoz többféle háttér is választható. A regisztrációs folyamat végén kapott kódot csak illeszd be az oldaladba, és már kész is a chat.

Tuti menü