Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes csevegő programok képes leírás - Chat.tlap.hu
részletek »

Ingyenes csevegő programok - Chat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chat.tlap.hu » Ingyenes csevegő programok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Google Hangouts

Google Hangouts

A Google Hangouts a Google Talk utódja. Ingyenes csevegőprogram, feltelepítés után a Gmailes email címünkel és jelszavunkkal léphetünk be. A csevegésen kívül élőszóban is beszélhetünk. További előny, ha fent van ez a szoftver, nem kell folyamatosan ellenőriznünk a Gmail fiókunk, mert jelzi az új email érkezését.

Icq

Icq

Az ICQ hatos változatával szöveges üzeneteket, képeket, adatokat küldhetünk egymásnak, illetve akár telefonálhatunk. Alkalmas videóbeszélgetésekre, beépített online játékok találhatóak a csomagban, valamint felületét skinekkel díszíthetjük.

Mirc

Mirc

Szövegbázisú csevegőprogram. A programmal, az úgynevezett IRC-szerverek segítségével különféle szobákban cseveghetünk. Az oldalról letölthetjük a csevegőprogram legfrisebb verzióját, valamint információkat olvashatunk róla angol nyelven.

Msn plus messenger

Msn plus messenger

Sokak által használt csevegőkliens. Telepítése után számtalan extra szolgáltatáshoz, illetve kiegészítéshez jutunk a MSN Messenger Live csevegőben. Ilyen extra szolgáltatás a formázható és színezhető szövegek, smilek, képek beszúrása az üzenetekbe, titkosítás, POP3 levélfiókok figyelése, mp3 támogatás stb.

Pidgin

Pidgin

A Pidgin (régebben Gaim) egy multi-protokoll üzenetküldő kliens. Alkalmas csatlakozni az AIM, ICQ, IRC, MSN, Bonjour, Gadu-Gadu, Google Talk, Groupwise, MySpaceIM, QQ, SILC, SIMPLE, Sametime, XMPP, Yahoo!, Zephyr hálózatokra. Adatküldés, hangulatképek (smile), aláírás, hangjelzések, kibővített üzenetek és még számtalan szolgáltatás érhető el a használatával, amiket bővítmények (plugin) segítségével bővíthetünk tovább. A szoftver elérhető Windows és Linux rendszerekre.

Skype

Skype

Ingyenes hívások, videohívások és azonnali üzenetek az interneten keresztül. Továbbá, nagy számban telefonálhat a világ bármely pontjára. Az oldalon letölthetjük a program legfrissebb magyar verzióját.

Windows Live messenger

Windows Live messenger

A Windows Live messenger a Microsoft csevegőprogramja. Az már nyilvánvaló, hogy a Messenger használatával azonnali üzeneteket küldhet, de tudta, hogy játékokat játszhat és képeket is cserélhet? Vegyen fel Önre jellemző képeket vagy rövid videókat, melyeket a hangulatának megfelelően váltogathat, tudassa a többiekkel, hogy milyen zenét hallgat éppen, vagy tegye egyénivé a beszélgetési ablak színét és megjelenését. Adja a partnerlista elején található kedvencek listájához azokat a személyeket, akikkel a legtöbbet cseveg. Amint készen állnak a csevegésre, profilképük kivilágosodik. Húzzon fényképeket közvetlenül a beszélgetés ablakába, és csevegés közben büszkélkedjen el velük. Azt is engedélyezheti partnereinek, hogy fényképeit számítógépükre mentsék.

Yahoo messenger

Yahoo messenger

A Yahoo ingyenes csevegőprogramja. Szöveges és videóbeszélgetés jellemzi a programot, valamint smile, konferencia, skin, kereső, adatok küldése, játékok és rádió extrákat találunk a lehetőségek közt.

Tuti menü