Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Regionális társalgók képes leírás - Chat.tlap.hu
részletek »

Regionális társalgók - Chat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chat.tlap.hu » Regionális társalgók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyháza

Kiskunfélegyházi kistérségi chat: Bugac, Bugacpusztaháza, Fülöpjakab, Gátér, Kiskunfélegyháza, Kunszállás, Pálmonostora, Petőfiszállás és Tiszaalpár közös chatoldala. A chat használatához nem kell regisztrálni, csak egy becenevet kell megadnunk.

Sopron

Sopron

Sopronchat közösségi portál. Célunk minél látogatottabb portál létrehozása, amelyben a Soproni kapcsolatoknak is helyet adtunk . Folyamatos fejlesztések várják a közösségi portál tagjait. Miért legyél tagja a Sopron Chat közösségi társaságnak? - Saját profillal rendelkezhetsz amelyhez a saját képedet feltöltheted. - Rendszerünk legtöbb regisztrált tagja, Soproni vagy Sopron közelében él. - Ismerősöknek küldhetsz üzeneteket és chatelhetsz velük. - Képeslapküldés, letöltések, linkek, szavazások, fórum.

Szatmár

Szatmár

Egyszerű egyszobás chat: az ablak bal oldalán a beszélgetés és a rendszerüzenetek láthatók, jobboldalt pedig a bent lévő felhasználók. A küldéshez csak írd be üzenetét az alul látható szövegdobozba, majd nyomd meg az Enter billentyűt, vagy kattints a Küldés gombra.

Vác Online társalgó

Vác Online társalgó

A Vác Online hírportál chat oldala. A Váconline online hírportált egy elkötelezett, fiatal csapat készíti és tartja karban. Céljuk és hivatásuk egyben a megalkuvás nélküli, maximális minőség nyújtása. A szerkesztők politikailag semlegesen és kizárólag a látogatók széleskörű tájékoztatásának szem előtt tartásával végzik munkájukat.

Tuti menü