Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Wap és mobil chat képes leírás - Chat.tlap.hu
részletek »

Wap és mobil chat - Chat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chat.tlap.hu » Wap és mobil chat
Keresés
Találatok száma - 5 db
Barátok c6

Barátok c6

A BarátokC6 egy közösségi oldal, chat ahol kvíz és játékok várnak mobil és netes felületen egyaránt. Sok kellemes percet tölthetsz fórumunkat olvasva, ahol különböző kategóriákban sok érdekességet találsz.

Brutál cset

Brutál cset

Népszerű wapos és webes chat. Figyelem! Ez az oldal nem tartalmazza az összes funkciót ami a mobiltelefonról elérhető címeken van! Ezért ajánlott az Opera böngésző és valamelyik mobiltelefonos cím használata.

Randiclub

Randiclub

A Randiclub egy nem rég indult wapos chat és fórum portál, mely számítógépről is elérhető. Ajánlom mindazoknak, akiknek kikapcsolódást nyújt a chatelés és a hozzá kapcsolódó játékok (mint például a Tippmix, a rulett vagy a zsákbamacska). Az oldalon barátokra lelhetsz vagy akár megtalálhatod az életed párját is.

Retro GaBChat

Retro GaBChat

Nem sok kifejezetten mobiltelefonra optimalizált chat van. Vannak chatek, melyek mobilos chatnek hirdetik magukat, miközben nincsenek az Androidos telefonokhoz optimalizálva, folyton nagyítgatni kell, kényelmetlen telefonnal használni. Más chatek számítógépről vannak mobilra lekonvertálva, ami miatt lassan töltődnek be, ráadásul rengeteg adatforgalmat generálnak, ez mobilinternettel elég nagy hátrány. A Retro GaBChat kifejezetten Androidos és iPhone telefonokra lett optimalizálva. Úgy lett megtervezve, hogy a lehető legkisebb adatforgalommal beérje, miközben minden szükséges szolgáltatást és rengeteg extrát tartalmaz. Minden felhasználó a saját egyedi szájíze (vagy a mobiltelefonja) szerint állíthatja be a chat színeit, a betűméretét, a szoba hozzászólások számát és a frissítési időt. Nem kell drága telefont és nagy adatforgalmú internetet venned, nem a mobiltelefonodnak kell alkalmazkodnia a chathez, hanem a chat alkalmazkodik a te készülékedhez, csak állítsd be a neked legmegfelelőbben! Az alapbeállításon a legtöbb Androidos telefonon kényelmesen használható. Természetesen az olyan alapfunkciók, mint az üzenetküldés, vagy a saját adatlap sem hiányoznak. Sőt, még videóchat is van rajta! Szeretettel várunk!

Wline

Wline

Webes és wapos chatközösség, mely mobiltelefonon a T-Zones wapoldaon keresztül is elérhető.. Az oldal rengeteg szobával és csevegővel várja a vendégeit. A használathoz regisztrálni kell rá, de ez nem vesz igénybe sok időt.

Tuti menü